kaiser @ 2012-02-10, 15:47 rašė:
Problematiškas jų keitimas? Sunku prieiti? Ar visgi geriau patyrusiam patikėti?
Aš Panevėžy buvau iki vienos vietos palėkęs, tai iškart panelės nuėmimu ir kitais dalykais prigąsdino. Kaina nuo 300Lt Gal todėl kad su Volvo pečiukais neturėjęs reikalų.
Priėjimas sunkokas. Man tikrai būtų sunku, kaip plačių pečių Johny šiaip ne taip pasiekė. Panelės imti nereikia, tiesiog nuimti apsaugą esančia virs pedalų ir šone esančią apsaugą.
Sveikas,
Gal to Johnio kontaktus turi dar kartais? man irgi kamuoja si problema..
Sveiki, prikeliam tema gal kas turi minciu is kur gali dregna but po pedalais? vanduo matomai renkasi, nes antifryzas nemazeje (o ir tarpines vamzdeliu i peciu esu pakeites), nk pats neziurejau nes viena ranka siuo metu tik turiu... ten kokie latakai gali uzsikist? ar kokia propke pabegt nuo dugno? Aciu
Zdarovas @ 2023-07-19, 14:39 rašė:
Sveiki, prikeliam tema gal kas turi minciu is kur gali dregna but po pedalais? vanduo matomai renkasi, nes antifryzas nemazeje (o ir tarpines vamzdeliu i peciu esu pakeites), nk pats neziurejau nes viena ranka siuo metu tik turiu... ten kokie latakai gali uzsikist? ar kokia propke pabegt nuo dugno? Aciu
Jei liukas yra, tai pirmas dalykas būtų tikrinti liuko drenažo latakus.
Zdarovas @ 2023-07-19, 14:39 rašė:
Jei liukas yra, tai pirmas dalykas būtų tikrinti liuko drenažo latakus.