AutoVikingai.lt - Volvo ir Saab - švediškų automobilių klubas ir forumas | AutoVikingai.lt | AutoVikingai | Šeimos skiltis
Kas naršo čia? 2 svečiai
Kulinarija
|
|
Žvaigždutė |
Parašyta 2009-12-10, 17:41
|
Miestas: Lietuva Pranešimai: 580 Įstojo: 2009-01-22 |
Tema skirta keistis, dalintis receptais, virtuvės idėjomis.
Taip pat spręsti visus klausimus susiejusius su maisto gaminimu. Prašymas, kad receptus rašytumėte Bold, kad lengviau butu rasti juos Redagavo Žvaigždutė 2009-12-10, 17:49 ----- Nelek greiciau, nei skrenda tavo angelas.... |
|
|
Žvaigždutė |
Parašyta 2011-01-01, 18:52
|
Miestas: Lietuva Pranešimai: 580 Įstojo: 2009-01-22 |
Manau visi sushio reportazai pilvuose
----- Nelek greiciau, nei skrenda tavo angelas.... |
|
|
ArturasJo |
Parašyta 2011-01-01, 19:39
|
Klubo narys Miestas: Kaunas Pranešimai: 3808 Įstojo: 2010-01-05 |
Buvo draugas Torres ir nebėra draugo
----- Volvo XC70 D5 Auto '06 Volvo 480 S 2,0 Mech '93 Volvo 240 B230F Auto '87 Volvo 480 ES 1,7 Mech '91 Volvo 740 B234F Mech '88 Volvo 740 B200E Mech '89 ----- "Cars are driven by people. The guiding principle behind everything we make at Volvo therefore is, and must remain, Safety." Assar Gabrielsson. A Volvo founder. 1927 |
|
|
Neegzistuojantis vartotojas |
Parašyta 2011-01-14, 21:10
|
|
Siandien sumasteme issikepti vistiena, bulves kepimo rankoveje. Taigi, mums reikes:
Bulviu, vistienos blauzdeliu, majonezo, Santa maria prieskoniai vistienai ir Santa maria prieskoniai bulvems, kepimo rankoves Gosia, na ir aliejaus Natura. Etapai: 1. Nuskutame bulves, supjaustome, bet pjaustome nesmulkiai, tada bulves sudedame i indeli, uzpilame majonezo (Vilniaus), ismaisome, uzdedame prieskoniu, skirtu bulvems, vel ismaisome. 2. Imame vistienos blauzdeles. Nuplauname, sudedame i indeli, uzpilame majonezo Vilnius, ismaisome, tada idedame Santa maria prieskoniu skirtu vistienai, vel ismaisome. 3. Dedame paruostas bulves i kepimo rankove ir i orkaite. 4.Tada imame antra blekute, ja istepame aliejumi ir sudedame vistos blauzdeles ant jos. 5. Viska sudedame i orkaite. 6.Tada kepame 30minuciu, po 30minuciu prapjauname kepimo rankove(neissigaskit jei jin bus issiputus, nes taip ir turi buti. ATSARGIAI, kai ja pjausite, nes is jos iseis karstas oras), kad bulves apskrustu ir dar 15 minuciu viska kepame. O tada skanaus Redagavo 2011-01-14, 21:11 ----- |
|
|
Maria_20V_T |
Parašyta 2011-01-14, 22:57
|
Miestas: Vilnius Pranešimai: 630 Įstojo: 2010-01-19 |
kaip gaminti kaštainius (kaštonus), kažkada, prieš dvidešimt metų, valgiau juos Gagroj, man atrodo, jie buvo kepti. O šiandien buvom oze-bambavoze, ir aš pamačiau kaštainius, norėjau pirkti, bet mama nežino kaip juos gaminti.
----- Volvo S80 T5 98 ----- Kelių mergaitė Une femme sans parfum est une femme sans avenir (C.C.) |
|
|
Klepas |
Parašyta 2011-01-15, 09:48
|
Miestas: Vilnius Pranešimai: 645 Įstojo: 2010-04-24 |
Maria_20V_T @ 2011-01-14, 22:57 rašė: kaip gaminti kaštainius (kaštonus), kažkada, prieš dvidešimt metų, valgiau juos Gagroj, man atrodo, jie buvo kepti. O šiandien buvom oze-bambavoze, ir aš pamačiau kaštainius, norėjau pirkti, bet mama nežino kaip juos gaminti. Kastainiu pagaminimo budau yra du pagrindiniai: 1. KEPIMAS - butinai pries kepant ipjauti kastainio sona arba nukirpti uodegele (kad kepant negautumet i aki, nes pradeda tada saudyt) Kepti rekia keptuveje be jokiu riebalu nuolat maisant apie 15 -20 minuciu (po 15 min jau reikia ragauti, kad neperkepintume) 2. VIRIMAS - i puoda su virintu vandieniu suberet kastonus ir vedat 20 minuciu. ----- XC90 ,04 T6 -EX V70, 03 D5 ----- |
|
|
Maria_20V_T |
Parašyta 2011-01-15, 14:59
|
Miestas: Vilnius Pranešimai: 630 Įstojo: 2010-01-19 |
aciu labai
----- Volvo S80 T5 98 ----- Kelių mergaitė Une femme sans parfum est une femme sans avenir (C.C.) |
|
|
toSKA |
Parašyta 2011-01-22, 16:45
|
Miestas: Vilnius Pranešimai: 1004 Įstojo: 2008-09-10 |
paziurejau, kad turim apie puse kg rikotos. gal patartumet ka skanaus su ja?
----- V40, '96, 1.8 ----- "Didelė garbėtroška nuo seno daugelį išmintingų žmonių paversdavo bepročiais." I.Kantas |
|
|
Stulpas |
Parašyta 2011-01-23, 14:20
|
Miestas: Vilnius Pranešimai: 1756 Įstojo: 2007-03-14 |
as siandien pasiryzau cenakus gamint
----- |
|
|
Čiopa |
Parašyta 2011-01-23, 14:21
|
Miestas: Mažeikiai Pranešimai: 5180 Įstojo: 2007-03-12 |
Stulpas @ 2011-01-23, 14:20 rašė: as siandien pasiryzau cenakus gamint O fotoreportažas bus? ----- Volvo S80 D5 '03 AW55-50 ex. Volvo S80 2.5D '99 AW50-42 ex. Volvo S80 T5 '99 M56 ex. Saab 9-3 2.2tid '03 ex. Volvo XC70 D5 '02 AW55-50 ex. Volvo S40 1.8 '97 ----- |
|
|
Stulpas |
Parašyta 2011-01-23, 19:15
|
Miestas: Vilnius Pranešimai: 1756 Įstojo: 2007-03-14 |
----- |
|
|
Žvaigždutė |
Parašyta 2011-01-23, 20:27
|
Miestas: Lietuva Pranešimai: 580 Įstojo: 2009-01-22 |
Stulpai, tikiuosi parasysi recepta
----- Nelek greiciau, nei skrenda tavo angelas.... |
|
|
Migdole |
Parašyta 2011-01-31, 13:48
|
Miestas: Vilnius Pranešimai: 284 Įstojo: 2009-12-07 |
Čabata
1. 1 litras vandens 2. 2 a.š. cukraus 3. 50g. Mielių Šiuos ingridientus sumaišyti ir tegu 25 min pastovės. 4. Kai pastovės įdėti 1 valgomąjį šaukštą druskos. 5. Įdėti apie 2 kg miltų 6. Užmaišyti tešlą, ištepti aliejumi ir palikti apie 1 valandą šiltoje vietoje, būtinai uždengus rankšluosčiu dubenį. 7. Kai pakils išmaišyti, atmušti gerai ir smarkiai, kol nelips prie rankų, padaryti kepalus ir kepti orkaitėje 180 laipsniu apie 1 val 15min. 8. Ištraukus iš orkaitės apipurkšti vandeniu, kad suminkštėtų pluta, uždengti rankšluosčiu ir palikti, kad atvėstų. Skanaus! ----- Apeirono migdoliukas |
|
|
Apeiron |
Parašyta 2011-03-12, 16:46
|
Klubo narys Miestas: Vilnius Pranešimai: 7120 Įstojo: 2007-05-20 |
Dabar kepam.... Kas į svečius?
----- Volvo S80 2.4 ----- |
|
|
mudi |
Parašyta 2011-03-22, 20:13
|
Miestas: Vilnius Pranešimai: 125 Įstojo: 2010-09-30 |
Vaikiskas Tiramisu tortas
Reikes: 1 pokelio biskvitinių sausainių "Lady fingers", 200 g. maskarponė surios, 2 šaukšteliai kondensuoto tiršto pieno, 75 ml. pagamintos kavos, 100 g. juodo sokolado. Eiga: Sumaisykite maskarpones suri su kondensuotu pienu Isdekite sausainius viena eile i inda ir juos palaistykite kava Preliminariai padalinkite maskarpones mase per puse ir viena dali uztepkite ant sausainiu. Tomet dedate dar viena eile sausainiu, palaistote kava ir vel pertepate likusia surio mase. Ant virsaus pabarstote smulkitu sokoladu. Dar reikia palaikyti torta saldytuve bent 5-6 valandas ir tuomet galima skanauti. ----- Klepo antra puse |
|
|
Oras |
Parašyta 2011-03-22, 21:50
|
Miestas: Vilnius Pranešimai: 1287 Įstojo: 2009-10-26 |
Skaniai atrodo
Isbandysiu receptuka, tik kadangi esu "Gaideliu" megejas... A, o kuriame krautuves skyriuje ieskoti maskarpones ? ----- S80 2.4i V70 TDI 740 2.3 940 2.3 turbo 850 2.0 20v projektas Kibiron (parduotas) 850 2.0 T-5 Saldytuvas (parduotas) Suzuki SV650 KTM EXC-F 250 ----- |
|
|
dapsys |
Parašyta 2011-03-22, 21:52
|
Miestas: KLAIPĖDA Pranešimai: 1608 Įstojo: 2008-05-15 |
Oras @ 2011-03-22, 20:50 rašė: A, o kuriame krautuves skyriuje ieskoti maskarpones ? Mamoj "Maximoj" tai pieno skyriuje, prie visokių jogurtų ir pan. tik neišsigąsk kainos, prieš gerą pusmetį 500g kainavo apie 14LTL ----- ----- "Žmonės sako, kad pasikeitei, kai nustoji elgtis taip, kaip nori jie." |
|
|
Oras |
Parašyta 2011-03-22, 22:01
|
Miestas: Vilnius Pranešimai: 1287 Įstojo: 2009-10-26 |
Aciu
Na, kaina kaip ir visu desertiniu skanestu, bet kai kibirais nevalgai... ----- S80 2.4i V70 TDI 740 2.3 940 2.3 turbo 850 2.0 20v projektas Kibiron (parduotas) 850 2.0 T-5 Saldytuvas (parduotas) Suzuki SV650 KTM EXC-F 250 ----- |
|
|
Batareikiene |
Parašyta 2011-04-10, 21:31
|
Miestas: Klaipeda Pranešimai: 691 Įstojo: 2010-10-25 |
----- V70 ----- |
|
|
Neegzistuojantis vartotojas |
Parašyta 2011-04-10, 21:38
|
|
Batareikiene, gal recepta mestelsi bandelių?
----- |
|
|
Neegzistuojantis vartotojas |
Parašyta 2011-04-11, 09:11
|
|
Jos buvo afigienos
----- |
|
peršokti į forumą: |